Sklep Muzeum Regionalnego w Stalowej Woli
   


Kategorie
Architektura (4)
COP (8)
Dostępne Muzeum (4)
Pamiątki (15)
Rozwadów (8)
Turystyka (7)
Pocztówki (5)
Wydawnictwa (88)
Wyszukiwanie
 Wyraz(y)
do  Cena
 Kategoria
 
Zaawansowane
Informacje
Regulamin
Kontakt
Dostawa
Polityka prywatności
Mapa Sklepu
Katalog produktów
Biuletyn
E-mail:
Nazwa:
 Zarejestrowani klienci mogą zarządzać swoimi subskrypcjami: Twoje konto:
Kontakt
e-mailsklepmuzeum@muzeum.stalowawola.pl
Tel15 8448556
Informacje o moim koncie
  UWAGA: Jeżeli masz już konto w naszym sklepie, zaloguj się na tej stronie.
 
Proszę wybrać rodzaj osobowości prawnej nowego użytkownika:
Osoba fizyczna         Firma

Pola znaczone * są obowiązkowe do wypełnienia  
Dane Osobowe
Imię:  *
Nazwisko:  *
Numer NIP:
Dane Teleadresowe
Ulica:  *
Kod pocztowy:  *
Miasto:  *
Województwo: *
Kraj:  *
Dane Kontaktowe
E-mail:  *
Potwierdź adres e-mail:  *
Telefon:  *
Faks:  
Opcje
Biuletyn:  
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu przedstawiania mi ofert sklepu internetowego Muzeum Regionalne w Stalowej Woli, w formie przysyłania Biuletynu na podany przeze mnie adres e-mail, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (tekst.jedn.Dz.U.02.101.926 z póżn.zm).
Oświadczenie
 *Oświadczam, że zapoznałem się regulaminem i akceptuję jego warunki.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu realizacji zamówienia przez firmę zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (tekst.jedn.Dz.U.02.101.926 z póżn.zm). Oświadczam, że zostałem poinformowany, iż podanie moich danych osobowych ma charakter dobrowolny oraz, że przysługuje mi prawo do wglądu, korekty, usunięcia oraz kontroli swoich danych osobowych. Zlecenie usunięcia danych osobowych może odbyć się poprzez wysłanie zlecenia w formie pisemnej na adres: ul.Sandomierska 1, 37-464 Stalowa Wola, 15 844 85 56, lub droga elektroniczną na adres e-mail: sklepmuzeum@muzeum.stalowawola.pl.
Kod weryfikacyjny
Wpisz litery wyświetlone w boxie obok.
Twoje hasło
Hasło zostanie wysłane na adres podany w formularzu rejestracyjnym. Prosimy o zmianę hasła podczas pierwszego zalogowania !
Koszyk
   ... jest pusty
Bestsellery
Stalowa Wola. Europejskie miasto modernistyczne
Grzegorz Rosiński. Mistrz ilustracji i komiksu
Stefan Norblin (1892-1952). Artysta ...
Julian Fałat; Anna Król
Przewodnik po dawnej Stalowej Woli
Monika Bartoszek,"Alfons Karpiński 1875 - 1961 ...
Alfons Karpiński(1875-1961). Katalog zbiorów
I wojna światowa nad Sanem
Matki, żony i... traktorzystki - katalog wystawy
Radomyśl nad Sanem. Dzieje miasta i parafii, ...
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest
 2 Klienci
(, )
 online.